Op zoek naar software om snel en makkelijk facturen te versturen? Dan is Zervant wellicht hetgeen je waarnaar je op zoek bent. Met behulp van de facturatie software van Zervant wordt facturen versturen een fluitje van een cent.

Wat biedt de facturatie software van Zervant?

Met het gebruik van de software kan je in een handomdraai facturen aanmaken en versturen.

Doordat je een database aan kan leggen met zowel klanten als ook producten, wordt op die manier snel en eenvoudig factureren werkelijkheid.

Je hoeft in dat geval namelijk niet langer elke keer de gegevens van een klant of product in te vullen.

Naast dat dit veel tijd bespaart, voorkom je hiermee ook fouten.

Zervant facturatie software

Gratis versie beschikbaar:
Offertes versturen:
Prijzen:
E-factuur versturen:
Betalingsherinnering:
App beschikbaar:
Online betalingen:

Ja
Ja
Vanaf 7€
Betaalde versie
Betaalde versie
Ja
Ja

Gratis facturen maken

Naast een betaalde versie is er ook een gratis versie van de software beschikbaar. Met de gratis versie kan je onbeperkt facturen per e mail versturen. Het aantal klanten dat je kan aanmaken is echter beperkt tot 10. Daarnaast is het wel mogelijk om gebruik te maken van online betalingen. Je kan betalingen daarmee via een betaalknop later uitvoeren.

Indien je geen terugkerende, of in ieder geval weinig terugkerende klanten hebt, dan is de gratis versie van Zervant interessant. In ieder geval is dit in onze opinie een betere optie dan facturen aanmaken in excel.

Uitgebreidere mogelijkheden en de licentiekosten

Indien hetgeen de gratis versie biedt niet voldoende is, dan kan heb je de keuze uit verschillende betaalde pakketten. De goedkoopste optie kost 8€ per maand. Voor dit bedrag kan je maximaal 50 klanten aanmaken. Daarnaast kan je dan ook betalingsherinneringen instellen en kan je ook bijlagen toevoegen bij de factuur.

Ga je een stap verder en kies je voor het pakket van 15€ per maand, dan kan je onbeperkt klanten aanmaken.

Daarbovenop krijg je dan ook de mogelijkheid om uren te registreren via het facturatie programma, om zodoende deze uren eenvoudig te factureren. De mogelijkheid om periodieke facturen aan te maken is ook inbegrepen en ook is dit mogelijk voor meerdere handelsnamen.

Zervant mogelijkheden

Dit is vooral handig indien je meerdere ondernemingen runt. In dat geval kan je met een licentie van 15€ alle facturen voor alle ondernemingen versturen.

het meest uitgebreide pakket kost 35€. Voor dit bedrag krijg je uitgebreidere mogelijkheden tot het versturen van e facturen. 

E factuur versus een factuur per email versturen

Het verschil tussen een e factuur en het versturen van een factuur per email, is dat een factuur verstuurd per email veelal een pdf document is.

Een e factuur is een elektronische factuur die automatisch kan worden verwerkt door een boekhoudprogramma.

Het versturen van e facturen is vooral zinvol in een B2B omgeving. Voor particuliere klanten heeft het versturen van een e factuur niet zoveel zin. Daarentegen is het versturen van een factuur per email in het geval van een particuliere klant wel erg zinvol. Zeker als je daar een betaalknop aan toevoegt.

Factuur per email versturen

De historie van deze onderneming

Het in 2010 door Matias Hansson en Tuukka Koskinen opgerichte bedrijf vindt zijn oorsprong in Helsinki, Finland. Nadat zij zich in eerste instantie hebben gericht op de markt in Finland met hun software, zijn zij nu inmiddels een internationale speler op het gebied van facturatie software. Zo is Zervant naast Nederland inmiddels actief in Frankrijk, België, Duitsland en Engeland.

Direct beginnen met gratis factureren

Wie hebben er in dit bedrijf geïnvesteerd?

Zoals bijna altijd het geval bij startups, zijn er ook investeerders die hun geld aan Zervant hebben toevertrouwd. In onze opinie zeggen de investeerders veel over een bedrijf. Dit omdat investeerders altijd zeer kritisch kijken naar een onderneming voordat zij daadwerkelijk geld investeren. 

In het geval van Zervant zijn de investeerders onder meer Northzone en Conor Venture Partners. Dit zijn gerenommeerde investeringsmaatschappijen die zich met name richten op bedrijven in Scandinavië. 

Dat dergelijke grote investeringsmaatschappijen bereid zijn gevonden om een investering te doen, is in onze opinie een belangrijk gegeven. Dat het wat betreft het product wat zij aanbieden en de onderneming zelf wel goed zit. Anders hadden deze bedrijven hun geld niet geïnvesteerd.