Het bedrijf ENTRPNR biedt een totaaloplossing voor ondernemers.. Niet alleen kan je gebruik maken van boekhoudsoftware, ook kun je andere diensten van hen afnemen.

ENTRPNR

Zo bieden zij fiscaal advies, boekhoud advies maar ook HR diensten. En zelfs voor het maken van een website kan je bij hen terecht. Zeker voor kleinere ondernemingen is dit een interessant concept.

Het concept van ENTRPNR

Als kleine ondernemer loont het zich niet om een fiscaal expert in dienst te nemen. Ditzelfde geldt ook voor het in dienst hebben van een fulltime HR medewerker. Toch zijn dit belangrijke aspecten waar je als ondernemer toch op zijn tijd gebruikt van wilt of dient te maken.

Door een abonnement af te sluiten bij ENTRPNR kan je deze diensten op voorhand inkpen. Afhankelijk van de behoefte kan je bijvoorbeeld op jaarbasis 8 uur boekhoud advies inkopen.

Het grote voordeel van dit concept is dat je al deze diensten bij dezelfde onderneming afneemt. 

Zij zijn dus bekend met jouw bedrijf. Bijvoorbeeld het boekhouden is nauw verbonden met de fiscaliteit. Hier ontstaat er dus direct een groot voordeel, indien je dit bij dezelfde adviseur onderbrengt. Zij zullen namelijk bekend zijn met jouw onderneming en kunnen onderling, waar nodig, zaken met elkaar afstemmen.

De verschillende pakketten

Je hebt bij ENTRPNR de keuze uit verschillende pakketten die je kan afnemen. Wij hebben deze op een rij gezet.

Go en Go plus

Het instappakket is Go. Bij dit pakket krijg je toegang tot het online boekhouden. Voor de rest zijn er hierbij geen advies uren inbegrepen. Deze kan je wel apart afnemen. Wel krijg je ondersteuning betreffende het gebruik van het boekhoudprogramma. Dit kan per e-mail, telefoon of chat.  Zelf boekhouden is hetgeen je dient te doen bij dit pakket. Zo dien je bankafschriften zelf te verwerken.

Bij Go plus wordt de btw-aangifte voor jou gecontroleerd. Op die manier weet je zeker dat je geen fouten maakt. 

Hierbij dienen we wel op te merken dat dit in onze opinie dit grotendeels afhangt van hoe je de boekhouding bijhoudt.

Indien je facturen verkeerd geboekt hebt, dan zal het lastig zijn om de btw aangifte te controleren. 

Oplossing voor ondernemers

Boek je alles netjes en tijdig in, dan zal de btw-aangifte ook correct zijn. Mijn Inziens is de toegevoegde waarde van dit pakket dan ook niet al te groot. Tenzij je twijfels hebt of je de btw-aangifte wel correct verzorgd. In dat geval kan je de twijfels wegnemen door dit pakket aan te schaffen.

Smart en Pro

Bij Smart krijg je naast alles wat je krijgt bij Go Plu,s ook 2 uur per jaar boekhoud advies. Twee uur is natuurlijk niet al teveel. Hierdoor dien je deze uren goed te besteden. Het is mijns inziens niet verstandig om lukraak vragen te stellen. Deze twee uur zou je echt moeten bewaren voor de meer complexe zaken. Bij het pro pakket is het aantal uren advies waarvan je gebruik kan maken 4 uur.

Expert

Expert is het meest uitgebreide pakket. Bij dit pakket kan je gebruik maken van 8 uur boekhoud advies en daarnaast krijg je 1 uur HR advies, 2 uur fiscaal advies en 1 uur advies van een financieel adviseur. Bij het expert pakket krijg je dus ondersteuning van experts op verschillende vakgebieden.

De prijzen van de verschillende pakketten

Des te meer diensten je afneemt, des te meer je dient te  betalen. Indien je op voorhand betaald voor bijvoorbeeld boekhoud advies of fiscaal advies, dan is het wel van belang dat je deze uren ook daadwerkelijk gaat benutten. Je kan overigens ook apart advies aanvragen, waarbij deze uren worden afgerekend tegen het geldende uurtarief.

In onderstaande tabel kan je de huidige prijzen van de verschillende pakketten terugvinden. De prijzen zijn per maand.

Go Go Plus Smart Pro Expert
39€ 69€ 150€ 275€ 425€

Op dit moment lopen er speciale acties, waarbij de prijs voor het Go pakket 1€ per dat bedraagt en Go Plus 2€ per dag. Dit zijn geen gigantische kortingen, maar toch leuk meegenomen. 

Bekijk de aanbieding

Onze opinie

Persoonlijk zijn wij van mening dat hetgeen ENTRPNR aanbiedt een erg interessant concept is. Op deze manier kunnen kleine ondernemers gebruik maken van expertise op verschillende vlakken. Het is voor kleine ondernemers niet weggelegd om experts op al deze vakgebieden in dienst te nemen. Door gebruik te maken van ENTRPNR voor de MKB boekhouding, krijg je de beschikking tot alle expertise die je nodig hebt.

Wat zeggen klanten over ENTRPNR?

Alles staat of valt uiteraard bij de kwaliteit van de dienstverlening. Het aantal reviews dat online terug te vinden is, is nog niet al te groot. Zo zijn er op Google slechts 19 recensies terug te vinden. In onze opinie is dit een dermate klein aantal, dat je voorzichtig dient te zijn om hier harde conclusies uit te trekken.

De score van 3,8 op Google reviews is in onze opinie ok. Niet fantastisch, maar toch een redelijk goede score te noemen. Maar zoals al gezegd, het aantal reviews is niet al te groot. 

Daarnaast zijn wij van mening dat mensen eerder geneigd zijn een slechte review achter te laten, indien zij niet tevreden zijn, dan een goede review wanneer zij wel tevreden zijn. Dit drukt over het algemeen de score.

Bekijk de aanbieding