Boekhouder offerte, offerte boekhouding, offerte boekhouder

Voor bijna alles kan je tegenwoordig offertes aanvragen. Het wekt dus geen verbazing dat je ook een boekhouder offerte kan aanvragen. Op zoek naar een boekhouder? Probeer dan gewoon gratis eens het platform van offerte.nl uit. Geheel vrijblijvend, dus niks te verliezen!

Zelf aanvragen

Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar boekhouders in jouw regio en daar offertes aanvragen. Dit is nogal een tijdrovende bezigheid. Daarnaast zal je na het aanvragen van offertes door de verschillende kantoren worden lastiggevallen om jou als klant binnen te halen.

Maak gebruik van een platform

Gezien het bovenstaande, kan je het jezelf veel makkelijker maken. Op het platform van offertes kan je ook offertes aanvragen voor boekhouders. En het mooie, geheel gratis en vrijblijvend!

Via het gebruik van dit platform heb je binnen 24 uur een offerte boekhouding in jouw mail. En dan kan je deze gaan vergelijken.

Criteria bij het vergelijken van boekhouder offertes

Er zijn verschillende criteria waarop je moet letten bij een offerte boekhouder. Neem het volgende in overweging bij de boekhouder offerte:

  1. De prijs. Dit is natuurlijk een uitermate belangrijk criterium
  2. Wat zit er bij de prijs inbegrepen? Zeker als je opzoek bent naar een all-in tarief is het van belang dat ook echt alles inbegrepen is. Op deze manier heb je niet achteraf vervelende verrassingen met extra rekeningen. Spreek je een uurtarief af, maak dan duidelijke afspraken over het aantal uren. Heb je iemand een dag per week nodig, misschien op een specifieke dag of slechts een aantal uur per maand.
  3. Kwaliteit. Eigenlijk net zo belangrijk als de prijs. Ik zou altijd op zoek gaan naar beoordelingen op bijvoorbeeld Google. Maar daarnaast zou ik ook een stap verder gaan. Vraag gewoon een paar referenties die je even kunt bellen. Op Google kan iedereen zomaar wat schrijven. In theorie is het dus mogelijk dat vrienden en familie allerlei goede recensies afgeeft. En als ik af en toe kijk naar beoordelingen van een bedrijf, dan weet ik zeker dat dit gebeurt.
  4. Welke van de boekhoudprogramma`s kan de boekhouder mee werken? Zorg ervoor dat je geen licentie hoeft aan te schaffen van een duur pakket. Dat is echt niet noodzakelijk.

Naast het bijhouden van jouw financiële administratie, moet je bijvoorbeeld ook denken aan de aangifte inkomstenbelasting. Een goede boekhouder is goud waard.

Heb je een boekhouder gevonden via het offerte platform, zorg er dan voor dat je alle afspraken goed op papier vastgelegd.

Het platform offerte.nl

Dit platform is toonaangevend op het gebied van aanvragen van offertes. je kunt het zo gek niet bedenken of je kan er wel een offerte voor aanvragen. Je krijgt meerdere offertes binnen op jouw offerte boekhouding aanvraag.

De beoordeling van het platform zelf is maar liefst een 8,9 en ook hebben er al meer dan 7,000 mensen die uitermate tevreden zijn over de offertes die zij hebben ontvangen.

Offertes worden veel door zzp ers uitgebracht. Deze kunnen voor lagere tarieven werken dan grote administratiekantoren. Op deze manier kan per maand veel geld besparen. Om er nog maar over te zwijgen hoeveel dit per jaar is.

Gratis offertes boekhouding!

Is dat niet fantastisch? Je hoeft als aanvrager niks te betalen. Dus waarom zou je dit niet doen? Uiteraard is dit het ideale platform voor een startende ondernemer om een goede boekhouder te vinden.

Maar zelfs als je al een boekhouder hebt. Dan kan het absoluut geen kwaad om eens een nieuwe boekhouder offerte aan te vragen.

Misschien betaal je wel gewoon te veel op dit moment. Een offerte boekhouding kan je snel en gemakkelijk veel geld besparen. En bovendien heb je jouw offerte aanvraag binnen een paar minuten ingediend.

Wil je gewoon de boekhouding zelf doen. Via onze website kan je veel informatie vinden hoe het juiste boekhoudprogramma voor zzp`ers te kiezen en waar op te letten bij het vergelijken.

Edwin is zeer ervaren op het gebied van boekhouden. Als CFO voor verschillende internationale bedrijven is hij een expert op het gebied van boekhouden, boekhoudprogramma`s en belastingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *