Boekhouder Limburg gezocht

Op zoek naar een boekhouder? En meer specifiek, een boekhouder in Limburg? 

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Laat ik mijzelf even voorstellen.

Wie is deze boekhouder in Limburg?

Ik ben woonachtig in Heerlen en heb meer dan 20 jaar ervaring op het financiële vlak. Als financieel directeur van verschillende multinationals, ben ik een echte expert op het gebied van boekhouden en belastingen. Daarnaast ben ik al een tijdje actief als zelfstandig ondernemer. 

Dit onderscheidt mij direct van de gemiddelde boekhouder. Met mijn achtergrond als ondernemer denk ik mee met een onderneming. Ik ben dus niet iemand die klakkeloos de boekhouding bijhoudt.

Wat kunt u van mij verwachten?

Mijn inziens zegt een boekhouding heel veel en verschaft deze heel veel waardevolle informatie. Je dient als boekhouder echter wel in staat te zijn deze informatie te interpreteren. Doe je dat niet, dan gaat er gewoonweg veel waardevolle informatie voor een ondernemer verloren.

Doordat ik zowel mijn eigen onderneming bezit in het MKB, in de vorm van een VOF, voor multinationals heb gewerkt en ook een BV in eigendom heb, ben ik het bezit van de benodigde kennis voor elke type onderneming.

Maar natuurlijk ook privé personen niet te vergeten. Op het gebied van inkomstenbelasting kan ik mezelf met recht een expert noemen. Dit omdat ik privé met complexe aangiftes te maken heb gehad. Zoals bijvoorbeeld een zogenaamde split salary constructie en het in het bezit hebben van meerdere ondernemingen.

Hulp nodig bij de belastingaangifte?

Belastingen zijn voor bijna elke ondernemer en burger een vervelend bijkomend iets. Dit is voor mij niet het geval. Minder belasting betalen, door gebruik te maken van de mogelijkheden binnen de wet, is voor mij een uitdaging. 

Het geeft mij ontzettend veel voldoening om de te betalen belasting zoveel als mogelijk te beperken.

Zo heb ik voor meerdere personen een zogenaamde spaar B.V. laten opzetten. Voor een van mijn relaties heeft direct geleid tot een vermindering van 7,000€ aan te betalen belasting

En dat elk jaar weer opnieuw. 

Aangezien ik het fictieve rendement op spaargeld volstrekt belachelijk en onredelijk vindt, geeft dit mij ontzettend veel voldoening.

Online boekhouden maakt een locatie irrelevant

Als boekhouder Limburg ben ik goed op de hoogte van online boekhouden. Zelf werk ik met twee verschillende pakketten, te weten e-boekhouden.nl en Myfinance. 

De verschillende opties op het gebied van online boekhouden zoals daartoe ook Rompslomp, Informer en Yoursminc  behoren, vertonen ontzettend veel gelijkenis. Daarom kan ik met elk online boekhoudprogramma overweg.

Door het gebruik te maken van online boekhouden maakt de locatie waar de boekhouder zich bevindt eigenlijk niet zoveel meer uit. 

Zeker omdat je ook gewoon veel via Skype of een dergelijk programma kan doen. Dat dit prima werkt, kan ik uit eigen ervaring bevestigen. Zo ben ik als freelancer werkzaam voor verschillende bedrijven over de hele wereld. Zo heb ik remote werkzaamheden verricht voor bedrijven in het Midden-Oosten en in Los Angeles. 

Dus remote werken voor een onderneming in Nederland is al helemaal geen probleem. Ook ook al bent u niet in Limburg gevestigd als ondernemer of particulier zijnde, dan kunt u nog prima profiteren van mijn deskundigheid. En bovendien biedt ik deze deskundigheid aan tegen zeer gunstige tarieven.

Heeft u toch liever een aantal keer een face-to-face afspraak, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. We leven tenslotte in Nederland, waar afstanden beperkt zijn. 

Edwin is zeer ervaren op het gebied van boekhouden. Als CFO voor verschillende internationale bedrijven is hij een expert op het gebied van boekhouden, boekhoudprogramma`s en belastingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *