Boekhouder gezocht op zelfstandige basis

Dan ben je op de juiste website. Boekhouder gezocht op zelfstandige basis, dan ben ik degene die je zoekt. Zeer ervaren, veel kennis en scherpe tarieven. Dat is wat ik bied

Wat kan ik jou bieden?

Ik ben zeer ervaren op het gebied van boekhouding. Daarnaast ben ik zeer goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving. Bovendien houd ik ervan om gebruik te maken van wet- en regelgeving om op die manier gebruik te maken van belastingvoordelen.

Grote bedrijven hebben veel belastingvoordelen. Er zijn echter ook mogelijkheden voor kleinere ondernemingen. Mijn ervaring is dat hier niet optimaal gebruik van wordt gemaakt. En dat is zonde.

Laat jouw boekhouding doen door een expert.

Het bijhouden van de boekhouding en administratie is voor veel ondernemers niet hun favoriete activiteit. Daarnaast zijn ook niet alle ondernemers goed onderlegd op het gebied van boekhouden.

Door mijn ervaring en expertise is jouw boekhouding bij mij in goede handen. En dan kan jij jezelf geheel richten op het ondernemen.

Ben ik een accountant?

Nee. De titel accountant is een beschermde titel. Hiervoor dien je ingeschreven te staan in het accountantsregister. Dat neemt niet weg dat ik ervaren ben. Ik heb de verantwoording gedrag voor de administratie van verschillende grote bedrijven.

Boekhouder gezocht op zelfstandige basis? Ik bied concurrerende tarieven

Je kunt bij mij altijd een offerte aanvragen. Dan krijg je geheel vrijblijvend een prijsopgave. Op voorhand is het niet te zeggen hoeveel dit zal zijn per maand.

Dat hangt natuurlijk van de grootte van de onderneming af, maar bijvoorbeeld ook van de boekhoudsoftware die wordt gebruikt. Persoonlijk heb ik een sterke voorkeur voor online boekhoudsoftware. Goede software bespaart veel tijd waardoor de kosten uiteraard lager zullen zijn. Daarnaast heb jij ook ten alle tijden inzicht in jouw gegevens en boekhouding

Bovendien is het via online boekhouden niet nodig om op locatie te zijn, hetgeen veel tijd en dus geld bespaart. Het is natuurlijk wel een optie om op locatie te zijn, misschien om op periodieke basis de cijfers te bespreken. Dit kan echter ook via bijvoorbeeld skype. De keuze is helemaal aan jou. 

Ik kan je ook verzekeren dat ik naast mijn scherpe uurtarieven dat ik ook snel werk. Standaard activiteiten richt in dusdanig in, dat deze weinig tijd in beslag nemen. En dat voordeel is voor de klant.

Mijn toegevoegde waarde

Omdat ik veel ervaring bezit op het gebied van financieel management, kan ik naast het puur bijhouden van de boekhouding jou ook voorzien van de nodige adviezen. Dat niet alleen op basis van puur de cijfers van de verlies & winstrekening en balans maar ook operationeel.

Hierbij maak ik gebruik van rapportages die ik het liefst zoveel mogelijk standaardiseer zodat deze weinig tijd in beslag nemen om deze te genereren. Dit zal jou zeer zeker helpen bij het ondernemen.

Voor wie?

Of je een nu een onderneming hebt die actief is in het MKB, een eenmanszaak bezit of actief bent als zzp`er, bij mij ben je altijd op het juiste adres. Ook particulieren kan ik helpen. Ik heb voor een aantal particulieren al duizenden den euro`s aan belastingen bespaart

Geen dure overhead

Kantoren hebben vaak een pand op een dure locatie Daarnaast zijn er ook mensen in dienst die niet direct actief zijn voor de klant. Dit moet natuurlijk allemaal betaald worden.

Mijn voordeel is dat ik dit niet heb. Ik heb mijn kantoor aan huis en heb voor de rest geen personeel in dienst Hierdoor ben ik in staat om scherpe tarieven aan te bieden. Daarnaast vind ik het gewoon leuk om ondernemers te helpen, zodat zij zich volledig kunnen richten op het ondernemen zelf.

Op mijn website www.edwinpetersen.nl kan je mijn gehele en uitgebreide cv bekijken Voor vragen kan je mij direct een email sturen naar info@edwinpetersen.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Informatie vragen en besparen!

Ook als je al een boekhouder in dienst hebt, dan is het toch verstandig om eens informatie bij mij op te vragen. Naast het feit dat het jou waarschijnlijk geld gaat besparen kan ik met mijn expertise en ervaring jou ook beter adviseren dan menig boekhouder die zelfstandig actief is. Boekhouders met mijn expertise en werkervaring kom je niet vaak tegen als zelfstandige.

Edwin is zeer ervaren op het gebied van boekhouden. Als CFO voor verschillende internationale bedrijven is hij een expert op het gebied van boekhouden, boekhoudprogramma`s en belastingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *